Rakennusmessut Jyväskylässä 8.-10.3.2019 - lamit.fi osasto C308


Tule messuille, katso messuinfo tästä: https://www.jklrakennusmessut.fi/


Lamitista saat tutsti energiatehokkuuden kautta suuret säästöt rahassa: tilaa energiakatselmus, energiaselvitys tai energiatodistus.

Asuinrakennusten maalämpö, poistoilmalämöpumppu ja muut LTO-ratkaisut. Asunto osakeyhtiöissä huimat, jopa yli 60% rahalliset säästöt energiakuluissa. Me teemme sinulle projektin, joka kannattaa.

Uutta: Energiatodistus laaja paketti. Sisältää energiatodistuksen lisäksi kohteen loistehon kompensoinnin suunnitelmineen ja laitteineen, kaukolämmön tilausvesivirran selvittämisen ja pienentämisen. Todistetusti jopa 1000-10 000 Eur säästöt vuodessa!

Uutta: Energiakatselmus muuhun kuin asuinrakennukseen. Tehdään suunnitelmat kohteeseesi (esim lämpöpumppu, LTO, tai muu energiaa säästävä ratkaisu). Tähän saa tuke BF:lta 50%. Meiltä saat dokumentit valmiina laitteisto tarjouspyyntöjä varten.

Tule käymään osastollamme C308!


ASTA-messut 2.2.2018 - Energiatehokkuusprojektin läpivienti taloyhtiöissä ja tuotantolaitoksissa Aika ja Paikka: 2.2.2018 Tähtien Sali, Seminaarikeskus 2. krs klo 11. – 11.30, Tampereen Messu ja Urheilukeskus, Ilmailukatu 20, 33900 Tampere.

Lisätietoja aiheesta löydät tämän linkin takaa.
Uusi Energiatodistuslaki voimaan 1.1.2018. Katso tästä ohjeita ja kysy meiltä lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lisätietoja löydät täältä.
Tiedotteen voit lukea täältä.
aty    jamk jyo   solar-arena tty vtt  frannet