Hankesuunnittelija, LVI-suunnittelija, sähkösuunnittelija, asiakaspäällikkö

Osakeyhtö lamit.fi on energiatekninen, osaava, laadukas keskisuomalainen insinööritoimisto. Kysynnän kasvaessa tarjoamme asiakkaillemme palvelua, johon voi luottaa ja joka tuottaa ratkaisuja, joita asiakas haluaa.

Toimialueemme on koko Suomi.

Suunnitteluprosessimme toimii rakennuksen elinkaaren mukaisesti, jossa huomioidaan asiakkaalle tärkeät energia- ja ympäristöasiat heti suunitteluprosessin alussa. Emme tee perinteisesti, vaan uudella, ajanmukaisella tavalla. Haluamme tehdä työn yhdessä asiakkaiden ja muiden sidosryhmiemme kanssa ja toimintamme on aina keskittynyt yhteistyöhön, tiedon jakamiseen ja kehittymiseen. Rakennuksen elinkaaren toteutus suunnittelusta rakentamiseen ja käyttöön tulee olla hyvin dokumentoitu (suunniteltu).

Suunnittelumme dokumentointi on toteutettu eri tavalla kuin yleensä. Kaikki suunnitelmat tallennetaan ainutlaatuiseen kuvapankkiin, joka nykyvaatimusten mukaisesti toimii pilvessä. Näin asiakas saa tilöaamansa suunnitelmat aina varmistettuna tallennuspaikassa, johon asiakkaalla on ikuinen pääsy. Kuvat eivät katoa. Suunnitelmat on käytettävissä aina (lamit laatutakuu).

Mikäli tunnet halua kehittyä lamitin tapaan, hae oman osaamisesi paikkaa nyt.

1. Hankesuunnittelija

Haemme palvelukseemme hankesuunnittelijaa rakennusprojektien hankkeiden suunnitteluun. Kohde voi olla peruskorjaus tai uudisrakennusprojekti.  Kokemus aikaisemmista projekteista on eduksi.

2a. LVI-insinööri vanhempi suunnittelija
2b. LVI-insinööri nuorempi suunnittelija

Haemme palvelukseemme LVI-insinööriä rakennusten LVI-suunnitteluun. Tehtävänäsi ovat uudisrakennusten ja peruskorjausten suunnittelu. lamitin toimintaperiaatteiden mukaisesti suunnittelu on energiatehokasta, ja teemme rakennuksesta aina aikaisempaa energiatehokkaamman. Tähän vaikutamme palkkaamalla parhaat osaajat mukaan yritykseemme. Tehtäväsi on tuoda suunnitteluun uutta energiatehokkuusajattelua, toteuttaa parantavia toimenpiteitä, johtaa LVI-projekteja työmailla energiatehokkuuden periaatteilla ja opastaa asiakasta tuottamaan arvokkaat energian säästöt.
Vanhempi suunnittelija vastaa suunnitteluryhmän työnohjauksesta sekä projektien läpiviennistä ja työmaavalvonnasta. Nuorempi suunittelija vastaa projektien suunnittelun toteutuksesta.

3a. Sähköinsinööri, vanhempi suunnittelija
3b. Sähköinsinööri, nuorempi suunnittelija

Haemme palvelukseemme myös sähköinsinööriä sähkösuunnitteluun. Tehtävänäsi ovat uudisrakennusten ja peruskorjausten sähkösuunnittelu. Samalla tavalla sähkösuunnittelu on energiatehokasta, ja teemme rakennuksesta aina entistä energiatehokkaamman. Osallitut myös suunnittelujärjestelmiemme kehittämiseen.
Vanhempi suunnittelija vastaa suunnitteluryhmän työnohjauksesta sekä projektien läpiviennistä ja työmaavalvonnasta. Nuorempi suunittelija vastaa projektien suunnittelun toteutuksesta.

4. Myyntiin Asiakaspäällikköä

Suomi nousuun! Markkinointimme ja myyntimme tarvitsee vahvistusta.
Suunnittelumme tarvitsee isoja hankkeita ja suunnitteluprojekteja. 
Mikäli tunnet jo ennestään energiatehokkuuden opit, pystyt asiakkaillemme kuvaamaan energiansäästön salat ja haluat myydä palvuitamme koko Suomeen, tule meille töihin. Työsarkaa riittää ja hankkeet ovat todella mielenkiintoisia.
Olet ulospäin suuntautunut ja pidät asiakastapaamisista, johdat keskustelua ja viet myyntiprojektit tehokkaasti maaliin. Energiainsinööri tai vastaavat taidot omaava.

Kaikkiin työtehtäviin:


Olet työkokemukseltasi uran alussa tai jo kokenut, mutta tiimimme hengessä energiatehokkaasti kaikissa tehtävissä. Haluat toteuttaa asiakkaalle tärkeät säästösuunnitelmat pelottomasti mutta viisaasti. Kohteet voivat olla pieniä tai suuria. Hallitset CAD-suunnittelun ja toteutat hankkeet rivakasti.

Jos koet jonkin työpaikoistamme omaksesi, laita hakemus ja CV heti tulemaan palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@lamit.fi  

Haku jatkuu 16.2.2018 saakka.

Call Now Button