Energiatodistusten laatiminen ilmaista vuoden 2019 loppuun saakka

Ota meihin yhteyttä, niin saat energiatodistusten laatimisohjelmisto Lamitorin loppuvuodeksi maksutta käyttöösi. Energiatodistusten laatiminen Lamitorilla on helppoa ja nopeaa. Lamitorilla luot myös muut uudisrakennuksen energiaselvitystä varten tarvittavat dokumentit. Lamitorissa on nyt paljon uusia ominaisuuksia joita pääset kokeilemaan.

Lamitor energiatodistusten laatimis ohjelmisto
Projektin päänäkymä Lamitorissa.
energiatodistus 2019

Aloittaaksesi energiatodistusten laatimisen ilmaiseksi, luo ensin tunnukset Lamitoriin osoitteessa lamitor.fi, tai jos sinulla on jo tunnukset, kirjaudu sisään. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme, tai soittamalla meille, jotta voimme aktivoida ilmaisen käytön tunnuksellesi.

Tutustu myös käyttöoppaisiimme, jotka opastavat sinulle harjoitusprojektien avulla energiatodistuksen laatimisen Lamitorilla alusta loppuun. Käyttöoppaamme: Lamitor U käyttöopas (uudisrakennukset), ja Lamitor W käyttöopas (olemassa olevat rakennukset).

Huomioi asetus asuinrakennusten energia-avustuksista vuosina 2020 – 2022. Energiatehokkuuden parantaminen osoitetaan energiatodistuksen avulla.

Kysy lisää numerosta 0290 303 002 tai käytä yhteydenottolomakettamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Call Now Button