Energiansäästöprojekti ja lämpöselvitys

Mitä lämpöselvitys käsittää?

Energiansäästöprojekti ja lämpöselvitys taloyhtiöön lamitista.

Esiselvitys ja katselmointi

Pyydä meidät käymään taloyhtiöösi: selvitämme missä ja miten paljon haluat ja voit säästää. Aloitamme hankkeen yhteisellä tapaamisella, missä sovitaan tavoitteet hankkeelle. Tämä vaihe on ilmainen. Lupauksemme on: jos emme löydä energiansäästöprojektia toteutettavaksi, Sinun ei tarvitse maksaa.

Tavoitteiden perusteella sovimme yhdessä, mitä halutaan tarkastella. Katselmointi on taloyhtiössä kevyt ja vapaamuotoinen. Tavoitteena on selvittää nykyiset tekniset laitteistot, tilat sekä energiankäytön nykytila. Tästä alkaa energiansäästöprojekti.

Katselmoinnin tulokset kertovat säästöt

Katselmointi tuottaa parannusehdotuksia, uusia toimia kohteeseesi tai korjaavia toimenpiteitä. Katselmoinnin tuotos on myös investointilaskelma tehtäville teknisille parannuksille, kustannussäästöjen- sekä takaisinmaksuajanlaskenta. Etsimme parhaat toimijat energiansäästön ja tuloksen parantamiseksi ja Lamit myös kilpailuttaa laitteistojen toimittajat sekä auttaa valitsemaan sopivimman. Luonnollisesti teemme myös kaikki tarvittavat dokumentit mahdollisten ARA tukien varmistamiseksi soveltuviin kohteisiin.

Parannusprojektin toteutus

Lamitilla on kokonaisvaltainen toimintamalli, jonka mukaisesti olemme suunnitelleet hankkeelle toimet. Tämän jälkeen aloitamme toteutuksen. Hankinnat valituilta toimittajilta voi tehdä taloyhtiö tai projekti voidaan toteuttaa avaimet käteen periaatteella taloyhtiön toiveiden mukaisesti.  Valvomme toteutuksen ja varmistamme säästöjen toteutumisen. Loppuraportista näkee toteutuneet kulut, säästöt sekä ympäristövaikutuksen.

Energiansäästöprojekti ja lämpöselvitys taloyhtiöön lamitista. Ota yhteyttä!

                 

Call Now Button