LVI- ja sähkösuunnittelija

 

Lisää teknisiä osaajia kasvavaan joukkoomme, avoimia työpaikkoja: 

1. LVI-insinöörejä

Haemme palvelukseemme LVI-insinööriä rakennusten LVI-suunnitteluun. Tehtävänäsi ovat uudisrakennusten ja peruskorjausten suunnittelu. lamitin toimintaperiaatteiden mukaisesti suunnittelu on energiatehokasta, ja teemme rakennuksesta aina entistä energiatehokkaamman. Tähän pyrimme vaikuttamaan entistä enemmän palkkaamalla parhaat osaajat mukaan yritykseemme. Tehtäväsi on tuoda suunnitteluun uutta energiatehokkuusajattelua, toteuttaa parantavia toimenpiteitä, johtaa LVI-projekteja työmailla energiatehokkuuden periaatteilla ja opastaa tuottamaan asiakkaalle arvokkaat energian säästöt.

2. SÄHKÖ insinöörejä

Haemme palvelukseemme myös sähköinsinööriä sähkösuunnitteluun. Tehtävänäsi ovat uudisrakennusten ja peruskorjausten suunnittelu. Samalla tavalla sähkösuunnittelu on energiatehokasta, ja teemme rakennuksesta aina entistä energiatehokkaamman. Osallitust myös suunnittelujärjestelmiemme kehittämiseen.


Kumpaankin työtehtävään:

Olet työkokemukseltasi uran alussa tai jo kokenut, mutta otat vastaan energiaoppimme. Haluat toteuttaa asiakkaalle tärkeät säästösuunnitelmat pelottomasti mutta viisaasti. Kohteet voivat olla pieniä tai suuria. Hallitset CAD-suunnittelun ja toteutat hankkeet rivakasti.

Jos koet nämä omaksesi, laita hakemus heti tulemaan palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@lamit.fi  

Haku jatkuu 31.8.2016 saakka.

Call Now Button