lamit.fi on tuottanut seuraavat erikoisohjelmistot rakennussuunnittelun tueksi ja energiatehokkuuden parantamiseen

Ohjelmistojen käyttöperiaatteet: Jos teillä on useampia käyttäjiä, voitte jakaa projekteja useille käyttäjille. Tämä takaa että projektit pysyvät tallessa, vaikka laskija vaihtuu. Yhtä rakennusta voidaan käyttää monessa kohteessa. Hajautettu hallinta mahdollistaa työskentelyn eri paikkakunnilla samaan hankkeeseen.
 
Lamitor™ on laskentaohjelma uudisrakennusten ja olemassaolevien rakennusten energialaskentaan. 
Lamitorilla voi laskea kesäajan huonelämpötilat dynaamisesti.
 
Lamitoriin on tehty parannuksia. Rakenteiden pinta-alalaskenta tehdään suoraan Lamitoriin, ei enää exceleitä eikä paperi-kynä-sakset systeemejä. Tule ja ihastu, miten nopeaa laskenta voi olla, säästät rahaa ja aikaa. 
Lisäksi Lamitorissa on uusi Rakennekirjasto, mikä entisestään nopeuttaa työtäsi. Voit käyttää vakiorakenteita, niitä ei tarvitse muistaa eikä etsiä. Esimerkiksi talotehtaalle paras apu laskentaan. Lisäksi Rakennekirjaston voi API:n avulla yhdistää erilaisiin CAD-järjestelmiin.
Tallennamme tiedostosi Kuvapankkiin laskemia tehdessäsi. Tämä on etu, kun ARA tarkastaa laskelmasi, voit avata pankin yhdellä linkillä ARA:lle.
Solar-areenalla lasket aurinkoenergiajärjestelmäsi koon, tuoton ja takaisinmaksuajan.

Nopea ja tehokas laskentamenetelmä toimii dynaamisesti (tuntilaskenta), ja kaikkialle Suomeen paikkakunnittain. Voit syöttää sähkön kulutustiedot, jonka jälkeen Solar-Arena.com laskee tuoton, saatavan hyödyn, ja verkkoon syötettävän energian määrän. 

Mistä saat nämä vastaukset?

Solar-Arena.com works also around the world. All continents, all countries, all cities where it is reasonable to use solar energy.

Call Now Button