Rakennusliikkeet

Miksi valita Lamit?

Pitkäaikainen kokemus ja innovatiivisuus

Olemme energia-alan veteraaneja, jonka mittava ura sisältää avainroolin Suomen ensimmäisten energiatodistusten käyttöönotossa sekä koulutuksen ensimmäisenä energiatehokkuus-asiantuntijana Suomessa. Ylpeyden aiheenamme on myös useita energia-alan patentteja, jotka kuvastavat vahvaa sitoutumistamme innovaatioihin ja osaamisen jatkuvaan laajentamiseen alallamme.

Asiakaskohtainen
palvelu

Tarjoamme asiakaskohtaisia energiatodistuspalveluita, joissa jokainen prosessi räätälöidään yksilöllisesti tarpeidenne mukaan. Tiimimme on omistautunut tarjoamaan asiakaskohtaista palvelua, ja olemme sitoutuneita tukemaan teitä koko Lamit-hankkeenne ajan.

Laatu ei parane jos ei mittaa

Painotamme laatua minimivaatimusten sijaan. Tarjoamme kattavan sekä tarkan energiatodistuksen varmistaaksemme, että saatte parhaan mahdollisen kuvan kiinteistönne energiatehokkuudesta ja näin ollen pystytte kehittämään sitä sekä saamaan myös taloudellisia säästöjä.

Pyydä meiltä tarjous

Energiansäästöprojekteillamme pystymme säästämään yli puolet nykyisistä energiakustannuksistasi! Täytä lomake, niin me hoidamme loput!