Taloyhtiöt

Taloyhtiön energiaremontti ja muut palvelut energiatehokkuuden parantamiseksi

Lamit tarjoaa taloyhtiöille energiaremontteja, energiatodistuksia, energia- ja lämpöselvityksiä, sekä energianparannusprojektien toteutuksia.

Taloyhtiöiden kustannuksista valtaosa kuluu energiaan. Suomen rakennuskannan vanhetessa energianparannusprojektit tulevat entistä kannattavammaksi, sekä samalla vähennämme asumisen hiilijalanjälkeä.

Myös valtio on valmis lähtemään mukaan energiansäästötalkoisiin. Lamit tekee puolestanne ARA:n energiatukihakemuksen jotta varmistetaan tuen saaminen ARA ehtojen mukaisiin kohteisiin.

Taloyhtiön energiaremontin rahoittaminen

Rahoitus onnistuu taloyhtiön kannalta kustannustehokkaimmin taloyhtiölainalla, joissa takaisinmaksu toteutetaan syntyvillä säästöillä. Vastiketta ei tarvitse nostaa vaan se laskee kun energiasäästöt ovat maksaneet lainan takaisin.

Myös leasing-rahoitus on mahdollista taloyhtiön energiaremontteihin. ARA energiatukea ei tosin leasing-yhtiöt saa, joten ARA kohteissa kannattaa taloyhtiön energiaremontti rahoittaa taloyhtiön ottamalla pankkilainalla.

Innovatiivista tekniikkaa taloyhtiön energiaremonttiin

Toteuttamme esimerkiksi hybridilämmitysjärjestelmät, joissa poistoilman lämpöenergia kierrätetään takaisin käytettäväksi energiaksi. Kaukolämmön korvaajaksi tuomme teille maalämpöjärjestelmän ja tarvittaessa vielä LamiTES® faasimuutosvaraajan. Faasimuutosvaraajat on erittäin käyttökelpoinen ratkaisu etenkin pieniin teknisiin tiloihin tai suurempaan energian varastointitarpeeseen. Faasimuutosvaraajia Suomen markkinoilla saa vain Lamitilta.

Olemme myös kilpailuttaneet ja valvoneet Suomen suurimman aurinkoenergiakohteen. Lamitilla on osaamista aurinkoenergian mitoittamiseen ja teknologian valitsemiseen.

Lamit tarjoaa myös markkinoiden älykkäintä ohjausta LamitBoxilla, joka sisältää esimerkiksi dynaamisen energiahankinnan kulloisen energian hinnan mukaan. Lamitin $COP järjestelmä optimoi taloyhtiölle edullisimman lämmönlähteen esimerkiksi kaukolämmön tai spot-sähkön välillä dynaamisesti kulloisen energiatarpeen ja energian hinnan mukaan.

Teknologiaosaamisen ansiosta Lamit on saavuttanut hyviä tuloksia. Parhaimmillaan jopa 70-luvun taloyhtiöitä on saatu toteutettua 0-energiataloyhtiöiksi.

Laitetoimittajista riippumaton taloyhtiön energiaremontin toteuttaja

Lamit on suunnitellut ja valvonut jo satoja energiansäästöprojekteja ympäri Suomen. Meidän tavaramerkiksi on muodostunut säästöjen varma realisoituminen. Tunnemme toimijat ja tiedämme kenen kanssa taloyhtiön energiaremontti kannattaa toteuttaa. Lamit on toiminut markkinoilla jo yli 20 vuotta joten meillä on näkemystä ketkä toimijoista on hoitamassa esimerkiksi takuita vielä vuosienkin päästä.

Lue lisää Lamitin ratkaisuista, teknologiasta ja kuinka toteutamme energiansäästöprojektit teidän taloyhtiössä.

Call Now Button