Taloyhtiöt

Lamit tarjoaa taloyhtiöille energiaremontteja, energiatodistuksia, energia- ja lämpöselvityksiä sekä energianparannusprojektien toteutuksia.

Taloyhtiöiden kustannuksista valtaosa kuluu energiaan. Suomen rakennuskannan vanhetessa energianparannusprojektit tulevat entistä kannattavammaksi sekä samalla vähennämme asumisen hiilijalanjälkeä.

Myös valtio on valmis lähtemään mukaan energiansäästötalkoisiin. Lamit tekee puolestanne ARA:n energiatukihakemuksen jotta varmistetaan tuen saaminen ARA ehtojen mukaisiin kohteisiin.

Rahoitus onnistuu taloyhtiön kannalta kustannustehokkaimmin taloyhtiölainalla, joissa takaisinmaksu toteutetaan syntyvillä säästöillä. Vastiketta ei tarvitse nostaa vaan se laskee kun energiasäästöt ovat maksaneet lainan takaisin.

Lamit on suunnitellut ja valvonut jo satoja energiansäästöprojekteja ympäri Suomen. Meidän tavaramerkiksi on muodostunut säästöjen varma realisoituminen.

Toteuttamme esimerkiksi hybridilämmitysjärjestelmät joissa poistoilman lämpöenergia kierrätetään takaisin käytettäväksi energiaksi. Kaukolämmön korvaajaksi tuomme teille maalämpöjärjestelmän ja tarvittaessa vielä LamiTES® faasimuutosvaraajan. Lamit tarjoaa myös markkinoiden älykkäintä ohjausta LamitBoxilla joka sisältää esimerkiksi dynaamisen energianhankinnan kulloisen energianhinnan mukaan.

Lamit on riippumaton laitetoimittajista joten valitsemme aina kohteeseenne parhaiten sopivat laitteet sekä toteuttajat.

Lue lisää Lamitin ratkaisuista, teknologiasta ja kuinka toteutamme energiansäästöprojektit teidän taloyhtiössä.

Call Now Button