Energiansäästöprojektit

lamit.fi tekee suunnitelmat ja vetää energiansäästöprojektisi läpi.

Virtaavaa vettä hallitaan venttiilillä.

Soljuvaa projektia ohjataan taitavalla projektinvetäjällä.

Valitse energiaprojektiin vetäjäksi lamit.fi

Mitä energiansäästöprojektissa tehdään?

 

Selvitetään tarve

Pyydä meidät käymään: selvitämme missä ja miten paljon haluat ja voit säästää. Aloitamme hankkeen yhteisellä tapaamisella, missä sovitaan tavoitteet hankkeelle. Tämä vaihe on ilmainen. Lupauksemme on: jos emme löydä energiansäästöprojektia toteutettavaksi, Sinun ei tarvitse maksaa.

Katselmointimallin määrittely

Tavoitteiden perusteella sovimme yhdessä, mitä halutaan tarkastella. Katselmointi voi olla kevyt ja vapaamuotoinen, kun kohteita on vähän. Kun kohteet ovat epämääräisemmin tiedossa, energia-asioita ei ole kuvattu, tai prosesseja on paljon, voidaan tehdä energiakatselmus tai energia-analyysi. Nämä molemmat ovat valmiita toimintamalleja, joihin voi tutustua vaikka Motivan sivuilla. Luomme mallista juuri sinun yritykseesi parhaan ratkaisun.

Katselmoinnin tulokset kertovat säästöt

Katselmointi tuottaa parannusehdotuksia, uusia toimia yritykseesi tai korjaavia toimenpiteitä. Katselmoinnin tuotos on myös investointilaskelma tehtäville parannuksille, kustannussäästöjen laskenta sekä takaisinmaksuajan laskenta. Lisäksi yleensä lamit mallissa teemme myös prosessiin johtavista töistä lisälaskelmat, jotka ovat jopa suurempia kuin energiansäästöt. Lähdemmekin siitä, että yrityksesi saa kaksinkertaiset säästöt perinteiseen katselmukseen nähden.

Parannusprojektin läpivienti

lamitilla on kokonaisvaltainen toimintamalli, jonka mukaisesti olemme suunnitelleet hankkeelle toimet, tämän jälkeen aloitamme toteutuksen. Etsimme parhaat toimijat energiansäästön ja tuloksen parantamiseksi. Valvomme toteutuksen. Varmistamme säästöjen toteutumisen.

Pisteenä iin päälle

Meillä on tarjota rahoitusmalli, joten et halutessasi käytä yrityksesi kassaa rahoituksen toteuttamiseen. Yksinkertaisimmillaan koko energiansäästöprojekti voidaan rahoittaa kerralla. Vaikka projektin rahoitus olisi >1 000 000 €. Helpotamme toimintaasi.

Haemme myös tukirahoituksen niin katselmukselle kuin tehtäville investoinneille (energiatuki).

Lopputulos, esimerkki

Liikevaihto 10 M€, tulos 0,5 M€. Tehdään energiansäästöprojekti: energiansäästö 0,2 M€/a, tulos paranee 0,4 M€/a. Projektin jälkeen tulos 0,7 M€/a, josta 0,6M€/a käytetään investointeihin 7 vuoden ajan, saadaan energiansäästö/prosessin parannusprojektille käytettäväksi 4,2 M€, tuloksen kärsimättä.

Call Now Button