Kiinnostuitko palveluistamme? Soita, tai käytä yhteydenottolomakettamme.
lämpöselvitys

LÄMPÖSELVITYS

Lämmityslaitevertailu. Laskemme ja mitoitamme kohteesi lämmitysjärjestelmän energiakulujen minimoimiseksi. PILP-, maalämpö-, ja LTO-projektit.

Taloyhtiön energiatarkastus

Taloyhtöön tehtävä energiatarkastus

energiakatselmus

ENERGIAKATSELMUS

Teollisuuden ja toimistojen energiakatselmus.

Energiakatselmus selvittää kiinteistön merkittävimmät ja taloudellisesti kannattavimmat keinot säästää energiaa ja vähentää energiakustannuksia.

energiatodistus

ENERGIATODISTUS

Laadimme energiatodistukset koko Suomeen kaikenlaisille rakennuksille. Teimme energiatodistuksesta palvelun, jonka avulla saavutat suuret säästöt ja pienet päästöt. Pyydä tarjous ja olet kehityksen kärjessä.

energiaselvitys

ENERGIASELVITYS

Rakennuslupaa haettessa tarvitset energiaselvityksen. Laadimme kaikille uusille rakennuksille energiaselvityksen. Myös peruskorjaushankkeissa tarvitaan energiaselvitys, jos haetaan rakennuslupaa.

AURINKOSELVITYS

Aurinkoselvityksen avulla tiedät oikean paneelimäärän, invertterit ja muut laitteet. Kuinka paljon todella säästät? Laskemme paikkakuntakohtaisesti tuoton. Kilpailutamme urakkasi, joten hinta on aina oikein.

energiansäästöprojektit

ENERGIANSÄÄSTÖPROJEKTIT

Selvitykset tai katselmus johtaa parannusehdotusten toteuttamiseen. Onko sinulla aikaa ja halua viedä energiansäästöprojekti maaliin? Toteutamme hankkeesi, teemme urakkasopimukset, suunnittelemme, valvomme urakan ja seuraamme, että energiansäästöt toteutuvat.

erikoisilmanvaihto

ERIKOISILMANVAIHTO

Suunnittelemme kohdepoistot, puhdastilat, keittiöilmanvaihdon ja rasvanpoistolaitteet. Sisäilmasta tehdään puhdasta, halutessasi nanopuhdasta. Yhteistyökumppani Genano Oy

RAKENTAMINEN

Suunnittelemme rakennuksesi alusta loppuun. Kerrostalot, toimistorakennukset, jäähallit. Energiatehokkaasti ja elinkaari huomioiden. Yhteistyökumppani TilaGroup Oy.

koulutukset

KOULUTUKSET

Järjestämme energiakoulutuksia useilla paikkakunnilla, myös asiakkaan omissa tiloissa.

Järjestämme koulutuksen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pidämme myös etä- ja vierikoulutuksia.

Koulutustarjonnan löydät osoitteesta:

sähköautojen lataus

SÄHKÖAUTOJEN LATAUS

Yhdistämme sähköautojen latauksen ja aurinkosähkön. Sähköautojen latauspisteiden hankinta; esim. 5 kpl = 2500 €. Miten se on mahdollista? Aurinkosähköllä lataat ilmaiseksi. Kannattaa yhdistää asioita.

Yhteistyökumppani eTolppa.

Call Now Button