Palvelumme

Lamitin palvelut koostuvat energiatehokkuutta nostavista asioista. Lamit-energiatodistus nostaa energiatehokkuuden rakennuksessa uudelle tasolle. Lamit-energiatodistus laskenta Lamitorissa on ainut järjestelmä, joka laskee lähtötiedoilla annetun rakennusten E-luokan. Kun lisäät parantavat toimenpiteet, Lamitor laskee uusilla tiedoilla automaattisesti E-luokan uudestaan parantaen energiatehokkuutta. Et tarvitse erillistä arvioita muutosten energiatehokkuuden paranemiseen. Solar-Arena laskee aurinkoenergian tuoton lähes kaikkialle maailmaan, jopa 80 000 kaupunkia järjestelmässä valmiina. Patentit ovat osoitus palvelujemme uusimmasta tekniikasta, jota voimme yhdessä hyödyntää suuriin säästöihin ja pieniin päästöihin. 

Tutustu Lamit.fi palveluihin

Lämpöselvitys

Lämmityslaitevertailu. Laskemme ja mitoitamme kohteesi lämmitysjärjestelmän energiakulujen minimoimiseksi. PILP-, maalämpö-, ja LTO-projektit.

Taloyhtiön energiatarkastus

Taloyhtöön tehtävä energiatarkastus.

Energiatodistus

Laadimme energiatodistukset koko Suomeen kaikenlaisille rakennuksille. Teimme energiatodistuksesta palvelun, jonka avulla saavutat suuret säästöt ja pienet päästöt. Pyydä tarjous ja olet kehityksen kärjessä.

Energiaselvitys

Rakennuslupaa haettessa tarvitset energiaselvityksen. Laadimme kaikille uusille rakennuksille energiaselvityksen. Myös peruskorjaushankkeissa tarvitaan energiaselvitys, jos haetaan rakennuslupaa.

Aurinkoselvitys

Aurinkoselvityksen avulla tiedät oikean paneelimäärän, invertterit ja muut laitteet. Kuinka paljon todella säästät? Laskemme paikkakuntakohtaisesti tuoton. Kilpailutamme urakkasi, joten hinta on aina oikein.

Erikoisilmanvaihto

Suunnittelemme kohdepoistot, puhdastilat, keittiöilmanvaihdon ja rasvanpoistolaitteet. Sisäilmasta tehdään puhdasta, halutessasi nanopuhdasta. 

Energiansäästö-projektit

Selvitykset tai katselmus johtaa parannusehdotusten toteuttamiseen. Onko sinulla aikaa ja halua viedä energiansäästöprojekti maaliin? Toteutamme hankkeesi, teemme urakkasopimukset, suunnittelemme, valvomme urakan ja seuraamme, että energiansäästöt toteutuvat.

Pörssisähkön säätely

LamitSmart

Järjestämme energiakoulutuksia useilla paikkakunnilla, myös asiakkaan omissa tiloissa.

Järjestämme koulutuksen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pidämme myös etä- ja vierikoulutuksia.

Koulutustarjonnan löydät osoitteesta: