Isännöitsijän kumppani energiaremontteihin

Lamitin energia-alan erikoisosaaminen voi hyödyttää Isännöitsijöitä monella tapaa. Lamit on insännöitsijän kumppani ja osallistumme mielellään teidän kanssa esimerkiksi taloyhtiöiden kokouksiin kun tarvitaan energia-asiantuntijaa. Järjestemme isännöitsijöille myös energia-aiheisia koulutuksia koulutuksia ja jaamme mielellämme osaamista. Lamit on ollut mukana toteuttamassa jo satoja onnistuneita kohteita parin kymmenen vuoden aikana, joten meiltä saatte kokenutta osaamista rinnallenne.

Energiatodistukset ajantasalle

Lamitin web-pohjaisessa laskentapalvelussa voi tehdä energiatodistukset hyvin kustannustehokkaasti sekä joustavasti. Tämän palvelun nimi on Lamitor® ja se löytyy osoitteesta www.lamitor.fi. Palvelussa on VTT:n hyväksymä laskentajärjestelmä jonka tulokset käyvät sellaisenaan myös viranomaisille. Muistathan että energiatodistus on voimassa 10-vuotta. Energiatodistuksista säädetty laki on astunut voimaan 18.1.2013 joten se on pian 10-vuotta vanha. Niimpä näinä aikoina useat energiatodistukset alkavat vanhenemaan. Kannattaa tarkistaa omien kohteiden energiatodistukset hyvissä ajoin ajantasalle ettei tule kiire uusintojen kanssa.

E-lukulaskentaa energia-avustuksiin

Samaa Lamitor® järjestelmää Lamit käyttää e-lukulaskelman tekemiseen. E-lukulaskelma tarvitaan ARA energia-avustuksiin jo hakemus vaiheessa sekä lopussa kun todennetaan tulokset. Lamit tekee tarvittavat e-lukulaskelmat ja auttaa myös näin isännöitsijää. Meillä on suorat tietokoneyhteydet ARA:n joten e-lukulaskenta sujuu vaivattomasti.

Lisää tietoa palveluista isännöitsijälle antaa Lamitista

Ari Järvinen, Toimitusjohtaja, 040-5381869, ari.jarvinen@lamit.fi

Jukka Kinnunen, Projektipäällikkö, 044-4303030, jukka.kinnunen@lamit.fi

Taloyhtiön energiaremontti osaamista

Lamit avustaa isännöitsijää myös laajemmin taloyhtiöiden energiaremonttien toteutuksesta. ARA energia-avustukset kokonaisuudessaan ovat meidän erikoisosaamista. Toistaiseksi kaikki tekemämme ARA energia-avustukset ovat hyväksytty. ARA energia-avustuksia haettaessa Lamit pystyy omalla energia-alan osaamisella etsimään ratkaisuja joilla saadaan kustannustehokkaasti suunniteltua energiaremontti siten, että ARAn energia-avustus saadaan kohteeseen täysimääräisenä. Parhaimmillaan olemme toteuttaneet myös 70-luvun taloyhtiöissä energiaremontteja joissa ollaan päästy nollaenergiatasolle. Vaativissa kohteissa tämä saattaa vaatia myös erikoisteknologioiden käyttöä kuten faasivaraajia tai aurinkoenergian hyödyntämistä.

ARA energia-avustuksia myönnetään ainakin vielä vuonna 2022 tapahtuviin taloyhtiöiden energiaremontteihin. Aika taloyhtiöiden energiaremontteihin ja ARA energia-avustusten tekoon on siis nyt. Usein koko prosessi taloyhtiön energiaremontin aloittamisesta päätökseen kestää kuitenkin jopa yli vuoden. Jotta varmistetaan että ARA energia-avustus saadaan ennen mahdollista takarajan umpeutumista kannattaa Lamittiin ottaa yhteyttä jo tänään että saadaan projekti aloitettua mahdollisimman nopeasti.

Kokonaisvaltaisella remontilla parhaat hyödyt ARA energia-avustuksista

Taloyhtiön energiaremontti ja siihen liittyvä ARA energia-avustus kannattaa suunnitella siten, että taloyhtiössä katsotaan kaikki tulevaisuuden remonttitarpeet yhdessä. ARA energia-avustusta saa myös siihen liittyviin töihin kuten putki- ja ikkunaremontteihin. Putkiremonttien yhteydessä usein putket myös eristetään uudelleen joten siltä osin myös nämä työt ovat ARA energia-avustuksen piirissä. Samoin ilmanvaihtoon liittyvistä töistä saadaan usein merkittävä osa sisällytettyä avustuksen piiriin. Asumisviihtyvyyteen voidaan vaikuttaa toteuttamalla huoneistokohtainen ilmastointi mikä myös kuuluu usein ARA energia-avustuksen piiriin. Lamit osaa neuvoa kaikessa tässä ja olemme mielellämme mukana tekemässä kokonaisuunnittelua taloyhtiön energiaprojektista ja sen eteenpäin viemisestä.

Miksi valita Lamit?

Pitkäaikainen kokemus ja innovatiivisuus

Olemme energia-alan veteraaneja, jonka mittava ura sisältää avainroolin Suomen ensimmäisten energiatodistusten käyttöönotossa sekä koulutuksen ensimmäisenä energiatehokkuus-asiantuntijana Suomessa. Ylpeyden aiheenamme on myös useita energia-alan patentteja, jotka kuvastavat vahvaa sitoutumistamme innovaatioihin ja osaamisen jatkuvaan laajentamiseen alallamme.

Asiakaskohtainen
palvelu

Tarjoamme asiakaskohtaisia energiatodistuspalveluita, joissa jokainen prosessi räätälöidään yksilöllisesti tarpeidenne mukaan. Tiimimme on omistautunut tarjoamaan asiakaskohtaista palvelua, ja olemme sitoutuneita tukemaan teitä koko Lamit-hankkeenne ajan.

Laatu ei parane jos ei mittaa

Painotamme laatua minimivaatimusten sijaan. Tarjoamme kattavan sekä tarkan energiatodistuksen varmistaaksemme, että saatte parhaan mahdollisen kuvan kiinteistönne energiatehokkuudesta ja näin ollen pystytte kehittämään sitä sekä saamaan myös taloudellisia säästöjä.

Pyydä meiltä tarjous

Energiansäästöprojekteillamme pystymme säästämään yli puolet nykyisistä energiakustannuksistasi! Täytä lomake, niin me hoidamme loput!