← Palaa palveluihin

Taloyhtiön energiatarkastus

Taloyhtiön energiatarkastus laaditaan olemassa olevaan kiinteistöön.

Energiatarkastus toteutetaan seuraavasti

  1. Ota yhteyttä lamittiin ja sovi tarkastuksesta
  2. Sovitaan ajankohta
  3. tehdään tarkastus sopiimuksemme mukaisena.

Yhteydenotto kotisivuilta, soittamalla, sähköpostilla tai lomakkeella.

Energiatarkastuksen hinnat alkaen 790 € (+ ALV).

Energiatarkastus sisältö

Taloyhtiön energiatarkastus sisältää pääsääntöisesti koko yhtiön  tarkastelun. 

Alla on esitelty palvelun vähimmäissisältö, jota sovelletaan kohteessa olevien teknisten ratkaisujen, kuten lämmitysmuodon ja lämmönjakotavan mukaan.

LamitBOXssa käytetään Oumanin viimeisintä tekniikkaa

Ouflex A

Olosuhteiden seuranta ja poikkeavuuksista ilmoittaminen on nykyisen rakennusautomaation tärkeimpiä tehtäviä. Ouflex valvoo lämpötasoja, huoneistokosteuksia ja ilman partikkelipitoisuuksia tehden korjaavia säätöjä vaadittujen olosuhteiden säilyttämiseksi.

Ounet etävalvonta

LamitBOX liitetään tietoverkon välityksellä Ounet-nettivalvomoon tai varustetaan paikallisella kosketusnäytöllä. Ounetista on suojattu yhteys automaatiolaitteisiin. LamitBOX on tietoturvastandardien mukainen laite, johon yhteyden saa ainoastaan yksilöllisellä avaimella ja vain Ounet etäpalvelun avulla.

WL-Base- tukisasema sekä tarvittavat anturit huoneistoihin

LamitBoxissa on langaton järjestelmä, joka mahdollistaa lämpötilojen seurannan erilaisista kiinteistöistä ja tiloista. Langattomat anturit takaavat alhaiset elinkaarikustannukset sekä helpon asennuksen ilman työläitä kaapelointeja ja seinien poraamisia.

Älykästä ohjausta ympäristön ja kukkaron hyväksi

Kiinteistöjen ohjaus on jo pitkään ollut antureiden tietojen varassa. LamitBOX tuo ohjauksen aivan uudelle tasolle jossa käytetään kiinteistöstä saatavaa tietoa yhdessä ulkopuolisen tiedon kanssa. Energian varastoinnin oikea ajoitus hyödyntään edullisen energian hankinnan. Poistetaan tarpeettomat tehomaksut ja vaihdetaan dynaamisesti sähkön ja kaukolämmön välillä kun siihen on mahdollisuus. Energiankäyttöä voidaan ennakoiden ohjata käytön mukaisesti unohtamatta sään tuomaa vaihtelua. Ja lisäetua saadaan vielä lisäämällä tarvittaessa LamiTES® energiavaraajia tai paikallista energiaa kuten maalämpöä tai aurinkovaraajia.

Lamit-Energiapäivä sinun kohteessasi

1. Käynti kohteessa

Asiantuntijamme tulee tarkastamaan kohteen sovittuna ajankohtana ja samalla keskustelemme energiatehostustarpeista.

2. Kohdekierros

Tutustumme mm. LVI-tekniikkaan ja tuotantoprosessiin sekä teemme mittauksia ilmanlaadusta ja lämpötiloista energiataseen selvittämiseksi. Päivän päätteeksi käymme yhdessä läpi tahtotilasi hankkeen eteenpäin viemiseksi.

3. Lamit-raportti jatkotoimista

Toimitamme energiatodistuksen ja raportin jatkotoimista, joka sisältää myös energiankulutusten selvitykset.

4. Päätöspalaveri Teamsissa:

Viikon sisällä käynnistä keskustellaan jatketaanko energiaselvityksellä, energiakatselmuksella, lämpöselvityksellä ja/tai investointihankkeella sisältäen mahdollisien energiatukien hakemisen.

Pyydä meiltä tarjous

Energiansäästöprojekteillamme pystymme säästämään yli puolet nykyisistä energiakustannuksistasi! Täytä lomake, niin me hoidamme loput!